Partia Lëvizja për të Drejtat dhe Liritë e Njeriut

Partia Lëvizja për të Drejtat dhe Liritë e Njeriut lider i saj është Ligoraq Karamelo. Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.