Partia për Miqësi, Barazi dhe Paqe

Partia për Miqësi, Barazi dhe Paqe (greqisht: Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας Komma Isotitas, Eirinis kai Filias, turqisht: Dostluk-Eşitlik-Barış Partisi) shkurt KIEF ose K.I.E.F., është një parti turke në Greqi.

Partia u themelua më 1991 nga Sadik Achmet. Anëtarët janë ose kanë qenë Ismail Molla, Achmet Faikoglou, Achmet Chatziosman, Tsetin Mantatzi, Galip Galip, Isik Achmet, Moustafa Mposnak dhe Moustafa Ali Tsavous.

ReferimetRedakto