Filmi "Pasioni i Ernest Komanit" flet për një dirigjent, i cili pas një aksidenti, në momentet e fundit të agonisë, jeton një realitet tjetër i frymëzuar nga pasioni i tij më i madh: dirigjimi. [1][2]

Regjisori dhe ekipiRedakto

  • Regjia/Directed by:Vivian Rama
  • Aktorët/Cast:Vasjan Lami
  • Prodhuar nga/Produced by:On Film Production & Digitalb (Al)
  • Financuar nga/Financed by: Qendra Kombëtare e Kinematografisë/ANCC

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok