Pavarësi dhe personalitete : në 100-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë

Pavarësi dhe personalitete : në 100-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë libër me autor Jakup Krasniqi. Botuar në Prishtinë nga Ndërmarrja Botuese "Gjon Buzuku", në vitin 2012. Libri ka 394 faqe.