Peizazhi - hapësirë e caktuar veçoritë e të cilit janë rezultat i veprimit dhe ndërveprimit, në faktorëve natyrorë ose njeriut.[1]

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ LIGJI PËR MBROJTJEN E NATYRËS,kemi dy lloj peisazhe ate me lapc dhe ate me ngjyra me ngjyra del ma mir se te gjith Në amëzën assembly-kosova.org Archived 29 September 2007[Date mismatch] at the Wayback Machine.