Pendulum është një australiane grup electronic rock. Pendulum fillimisht u formua në qytetin e Perthit, Western Australia në vitin 2002 nga Rob Swire, Gareth McGrillen, Paul "El Hornet" Harding, Ben Mount, Peredur ap Gwynedd dhe KJ Sawka. Anëtarët Swire dhe McGrillen gjithashtu formuan elektro duo Knife Party. Grupi është i dallueshëm për zërin e saj të veçantë, duke përzier rock me muzika elektronike dhe duke mbuluar një gamë të gjerë të zhanreve.

Pendulum (2007)
Pendulum (2009)

Antarët e Grupit

Redakto
  • Rob Swire – Vokalist, kitarë, tastierë, Sintisajzer, producent (2002–present)
  • Gareth McGrillen – Bassist (2002-present); MC (2016-present)
  • Peredur ap Gwynedd – Kitarë, (2006–present)
  • KJ Sawka – Bateri (2009–present)
  • Paul "El Hornet" Harding – Tastierë small>(2002–present)
  • Ben Mount – Vokalist , MC (2008–present)
  • Paul Kodish – Bateri (2006–2009)

Sukseset

Redakto

Pendulum deri me tani kanë prodhuar këngë si: "Witchcraft", "Watercolour", "Propane Nightmares", "Tarantula", "Granite", "Slam", "Blood Sugar" dhe "Showdown".

Albumet

Redakto
  • Hold Your Colour (2005)
  • In Silico (2008)
  • Immersion (2010)

Lidhje të jashtme

Redakto