Peshkatari

Peshkatari është personi i cili gjuan peshk me mjete dhe pajisje të lejuara në bazë të lejes për peshkim sportiv-rekreativ;[1]

Burimi i të dhënave Redakto

  1. ^ LIGJI PËR PESHKATARI DHE AKUAKULTURË Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 29 shtator 2007 tek Wayback Machine