Politika, morali dhe shteti Autori: Rexhep Meidani. Botuesi: Toena. Faqet e librit 296.

Kjo është një vepër për çështjet më të mprehta në politikën shqiptare sot; për Shqipërinë e Kosovën; për popullin shqiptar në përgjithësi; për ndryshimet që politika botërore po sjell në fatin e shqiptarëve