Pozalmuro

komunë në Spanjë
Pozalmuro (Soria) Mapa.svg

Pozalmuro është një bashki në provincën e Soria-s, Castile dhe Leon, në Spanjë.

Lidhje të JashtmeRedakto

  • Galeria e fotografive :

https://commons.wikimedia.org/w/index.php?search=Pozalmuro&title=Special:Search&profile=default&fulltext=1&searchToken=bt90u93rtyex97k5nwl5vqiiv