Pranvera e nëntë Film dokumentar mbi ngritjen e kooperativës së parë blegtorale. Skenari dhe Regjia: Endri Keko. Operator: Jani Nano. Teksti: Llazar Siliqi. Asistent regjizor: Xhanfise Keko. Operator zëri: Koço Tollko. Piktor: Petraq Lubonja. Prodhim i Kino Studios "Shqipëria e re". Viti: 1956. Kohëzgjatja e filmit 23 min.


Gnome-multimedia.svg Ky artikull në lidhje me Filmi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.