Pretoria CBD1.jpg

Pretoria është qytet dhe njëheit kryeqender administrative e Republikës Afrika Jugore

Africa (orthographic projection).svg Ky artikull në lidhje me gjeografinë e Afrikës është i cunguar. Ndihmoni edhe ju në përmirësimin e këtij artikulli!