Procedura është shprehje me të cilen kuptohet një veprim ose tëresi veprimesh për të zbatuar një politikë[1].

Burimi i të dhënave

Redakto
  1. ^ Kontrolli dhe Auditimi i brendshëm Arkivuar 9 maj 2007 tek Wayback Machine Gjon Ndreja, ITAP-Shqipëri dok. në internet, prill 2007