Prodhimtaria organike është veprimtari nëpërmjet të cilës vije deri tek produktet ushqyese nga shtazët apo bimët e kultivuara pa ndihmen e substancave kimike të krijuara në labore. P biology blue.png Ky artikull në lidhje me biologjinë është i cunguar. Ndihmoni dhe ju në përmirsimin e tij.

13-09-01-kochtreffen-wien-RalfR-02.jpg


Lidhje të jashtmeRedakto