Prozori është një vendbanim dhe qendër komune në veri të Hercegovinës, në pjesën jugore të Bosnjës dhe Hercegovinës.[1]

Personalitete të shquara Redakto

  • Ali-pasha, Serdar
  • Ali pasha Varvar
  • Muhamedi Skejo Prozorac
  • Osman Sabitoviq
  • Dobrila Meshtroviq

Referime Redakto

  1. ^ "Općina Prozor". nasbih.com.

Lidhje të jashtme Redakto