Publik

faqe kthjelluese e Wikimedias

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Publik.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.


Publik - element, mall, vend ose dhe gjësend tjeter që është në disponim për tu shfrytëzuar nga tëgjith njerëzit pa kurfar kompenzimi special vetiak (të personalizuar - privat)
sqarim: nëse për atë të mirë që paraqitet në publik kërkohet kompenzim material (në të holla ose etj.) atëherë ai kompenzim bëhet nga tëgjith njejt