Puma (kthjellim)

faqe kthjelluese e Wikimedias

Puma shpesh i referohet kugarit.

GjinitëRedakto

Në përgjithësi, Puma është gjini dhe jo një kafshë


Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Puma (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.