Punëdhënës nënkupton çdo person i cili paguan paga dhe përfshin: një autoritet publik; një organizatë biznesi; një ndërmarrje të përhershme të një jo-rezidenti; një organizatë jo-qeveritare; një organizatë ndërkombëtare; një qeveri të një fushe të jashtme; dhe një person fizik i cili paguan paga në kuadrin e kryerjes së biznesit në shtetin përkatës..[1]

Burimi i të dhënave Redakto

  1. ^ LIGJI PËR ADMINISTRATËN TATIMORE DHE PROCEDURAT Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 27 shtator 2007 tek Wayback Machine