Pushtimet Biometrike është një dokumentar i prodhuar në vitin 2011. Kjo flet për kohën kur u konfirmua lajmi i datës së heqjes së regjimit të vizave për Shqipërinë. Kjo shkaktoi një vërshim të popullsisë për të aplikuar për pashaportë të re biometrike.

[1][2]

Regjisori dhe ekipiRedakto

  • Regjia: Redi Mazi
  • Skenari: Redi Mazi
  • Fotografia: Denald Grepcka
  • Montazhi: Ardian Shanaj, Yllka Gjollesha
  • Zëri: Ermal Bardhi
  • Producent: Ferdinand Sula
  • Prodhuar nga: TVSH Satelit/ArT Satellite (Al)

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok

ReferimeRedakto