Qarqet federale të Rusisë

Rusia ndahet në shtatë qarqe federale (rusisht федера́льный о́круг, federalny okrug), katër në Evropë dhe tri në Azi.

Harta e qarqeve federaleRedakto

Legjenda

  1. Qarku Federal Qendror
  2. Qarku Federal Jugor
  3. Qarku Federal Veriperëndimor
  4. Qarku Federal i Lindjes së Largët
  5. Qarku Federal i Siberisë
  6. Qarku Federal i Uraleve
  7. Qarku Federal i Vollgës