Qemal Xhafer Hoxha lindi më 16 gusht 1920, ishte veteran dhe invalid i LANÇ-it, i dekoruar me 16 medalje të luftës e punës nga Presidiumi i Kuvendit Popullor të Republikës së Shqipërisë. Dhe i akorduar titulli i larte "Krenaria e Qarkut", Gjirokastër.

Burimi i të dhënave

Redakto

Shiko dhe këtë

Redakto