Qoftja (në jug edhe qofteja, Dibër qifte) është mish i grirë i bërë kimë me pak qepë të prera, miell ose tul buke dhe erëza që ngjeshet dhe ndahet në formën e petullave apo suxhukut.[1]

ReferimeRedakto

  1. ^ Dizdari, Tahir (2004). Fjalori i orientalizmave në gjuhën shqipe. Tiranë: AIITC. ff. 811–812.