Qyteti dhe banesa qytetare shqiptare shek. XV-XIX

Qyteti dhe banesa qytetare shqiptare shek. XV-XIX me Autor: Emin Riza. Faqet e librit 475. Viti i botimit: 2009.

Qyteti dhe banesa qytetare shqiptare shek. XV-XIX.JPG