"Qyteti im" botim i Bashkisë Korçë. Rubrikat e kësaj reviste ju drejtohen të gjitha moshave e sidomos të rinjve, jo vetëm për të prezantuar atë që është bërë, por më tepër për t'i ndihmuar të informohen dhe të përfshihen në aktivitete të Bashkisë së Korçës e më gjerë.

Qyteti im.JPG

Lidhje të jashtmeRedakto

https://web.archive.org/web/20090609193058/http://www.bashkiakorce.gov.al/frontend/articles.php?cid=124

Ballina të revistësRedakto