Reunioni është një ishull në jug-perëndim të oqeanit Indian në hemisferën jugore, i cili u bë edhe një departament dhe rajon francez pertej detit. Gjendet në arkipelagun Maskarehna rreth 700 km në lindje të Madagaskarit rreth 170 km në jug-perëndim të ishullit Mauritius, toka më e afërt.


Gjeografia Redakto


Historia Redakto


Shënimet dhe referencat Redakto


Lidhje të jashtme Redakto