Rastësisht një të enjte, duke luajtur, Egla kupton se jeton në një qytet shumë agresiv. [1]

Regjisori dhe ekipiRedakto

  • Regjia/Director: Jela rodoni
  • Aktorët/Cast:Antela Hodo, Fitnet Muça,Enejda Xhelili
  • Prodhuar nga/Produced by: Akademia e Filmit & Multimedias Marubii

ReferimeRedakto

  1. ^ tps://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok