REVOLJA E HUMBUR është një komedi e vitit 1995 me regji të Koco Devole.

Në sistemin komunist humb një revole, dhe shteti mundohet me çdo kusht që ta gjej, madje të akuzoj edhe të pafajshëm. Për këtë pikasin dy pleq që jetojnë në fshatin "Rrezikaj" dhe i bëjnë disa formalitete.

Interpretojnë Redakto