Rrathët e drithërave janë forma dhe figura gjeometrike të vizatuara nëpër ara drithërash apo të mbjellash të ngjashme dhe që mund të shihen vetëm nga lartësia dhe ajri. Ato formohen nga shkelja, përkulja, thyerja, në një mënyrë të njëtrajtëshme, apo prerja e bimëve.

Rrathët e drithërave

Kjo dukuri është vëzhguar që në vitet 1970Angli.

HistoriaRedakto

Krijuesit e rrathëve të drithëraveRedakto

Teori të ndryshmeRedakto

Shiko edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto