Hape menynë kryesore

Rrjeti në kuptimin objektiv është tërsia e rrugëve, e kanaleve, e përçuesve, e vijave etj, që kanë lidhje ndërmjet tyre dhe që shtrihen në një vend të caktuar[1].

Burimi i të dhënaveRedakto

Shiko dhe këtëRedakto