Rruga Flamina ka qene një rrugë romake që fillonte nga Roma për në Ariminum (Rimini), dhe ishte rruga me e rëndësishme për në veri.

Route of the Via Flaminia; the purple route indicates the Via Flaminia nova.

HistoriaRedakto

ReferenceRedakto


Lidhje të JashtmeRedakto