Ryuzaburo Otomo (大友 龍三郎 Ōtomo Ryūzaburō) ka lindur më 18 maj 1952Tokjo, Japoni dhe është një dublues japonez (seiyū). Zakonisht personazhët që ai dublon kanë zë të ulët e të hodhë.

Puna e tij si dublues

Redakto

Filmash

Redakto
 • The Dark Crystal (SkekUng, the Genreral Skeksis)
 • Con Air (Diamond Dog)
 • The Terminator (T-800)
 • Batman & Robin (Mr. Frizer)
 • Soldier of Fortune, Inc. (Deacon 'Deke' Reynolds)
 • 24 (Habib Marwan)
 • The Mummy (Imhotep)

Lojrash

Redakto
 • Ace Combat (Dominique Zubofu)
 • Gungrave (Bear Walken)
 • Crash Bandicoot series (Uka Uka)
 • Super Robot Wars series (Yuzesu Gosho, Ashura, Q Bosu, Buritai 7018, Gadesu, Ganan, Emperor Warusa)
 • The Super Dimension Fortress Macross (Buritai Kuridaniku)
 • Star Ocean: Till the End of Time (Kuroseru)
 • Shadow the Hedgehog (Black Doom)
 • Soul Calibur series (Astaroth)
 • Tales of Legendia (Maurice Werunesu, Nerufesu)
 • Mega Man X4 (General)
 • Mega Man Battle & Chase (Napalm Man)
 • Final Fantasy XII (Judge Zargabaath)
 • American McGee's Alice (Chesire Cat)

Referimet

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto