SOS (kthjellim)

faqe kthjelluese e Wikimedias

Fjala SOS qëndron për disa njerëz të cilët kanë humbur dhe kërkojnë ndihmë.

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë SOS (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.