Hape menynë kryesore

Sami Kurteshi shqiptar nga Kosova dhe deputet i Kuvendit të Kosovës.


Stub biografi.png Ky artikull në lidhje me Biografia është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.