Sami Nevzad Ukshini i lindur me 23.12.1978 – 14.05.2001 Z.O e Preshevës Brigada 113

Sami Ukshini ishte luftëtarë në brigadën 113 Ibrahim Fejzullahu mori pjesë në shumë beteja të luftës si në Shoshajë, Caravajkë, Bukoc dhe në Rahovicë ishte në njëisitin për intervenim të shpejtë në kuadër të Z.O. të Preshevës dhe si polic ushtarak.s[1].

Referimet Redakto

  1. ^ i shkurtër i dëshmorëve të Kombit që nga fmijeria deri në rënjen e tyre në luftën e fundit 1998-2001 të UÇK-së dhe UÇPMB-së[lidhje e vdekur]