Search.ch shenja dalluese

Search.ch është një motor kërkimi zviceran themeluar dhe mirëmbajtur nga Räber Information Management GmbH. Ky motor kërkimi është i specializuar posaçërisht pë tregun zviceran duke u ofruar disa shërbime bazë me efikasitet maksimal.

Nga shërbimet më të rëndësishme që ofron kjo kompani janë:

  • Kërkim të përgjithshëm.
  • Kërkim të vendeve të punës.
  • Kërkim të vendeve të banimit (shtëpi, banesa etj).
  • Treg veturash.
  • Hartë me adresa të sakta vetiake don të thot të çdo personi në tërë shtetin.
  • Kërkim të numrave të telefonit.
  • Të dhëna turistike.

Shih edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto