Sadat Rukovci filloi te merret me mundje nga viti 2000 dhe prej athere është antere i klubit KM Prishtina. Sadati ka qen shume here kampion ne te gjitha i kosoves ne mundje për Kadet, Junior, Seniorë dhe oshtë nder mundesit me te sukseshëm në Kosovë pas luftes së viteve 2000.


Shiko Diskutim:Sedat Rukovci