Shërbimet informative në Shqipëri : sfida e kontrollit demokratik

Shërbimet informative në Shqipëri : sfida e kontrollit demokratik libër nga Altin Kaso (red.) dhe autorë kolektivë nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim. Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 2005. Faqe 104. ISBN 99943-1-003-8