Shenja. Nr. 8, dhjetor 2011.JPG

"Shenja" është revistë e përmuajshme mbarëkombëtare politike, ekonomike dhe kulturore. Boton: Shoqata Qytetare Kulturore “Vizioni M” – Shkup. Themelues: Zeqirija Ibrahimi & Afrim Gashi. Kryeredaktor: Afrim Gashi. Kolegjiumi redaktues: Nuridin Ahmeti (Kosovë), Agime Kastrati-Basha (Shqipëri), Ramadan Aliti (Maqedoni), Zeqirija Ibrahimi (Maqedoni). Redaktor artistik & teknik: Halil Berisha.


Ballina të revistësRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

https://web.archive.org/web/20120825182742/http://revistashenja.com/