NËNA IME

Nëna ime je ti dhe ska tjeter ne bot më te mir se ti Nëna ime shpirti im jeta ime

ti me linde dhe me rrite me mundime moj e shtrenjta ime NËNA IME

Ti je engjull për mua A e di sa shum të dua ti vezullon oj NËNA ime ti bën drit për mua O moj NëNA ime