Shpërblimi vjetor Rexhai Surroi

Duke filluar nga viti 2008, Grupi Koha ka themeluar Shpërblimin vjetor Rexhai Surroi për nder të diplomatit dhe shkrimtarit Rexhai Surroi. Shpërblimi do të ndahet në dy fusha:

  • Letërsi: për romanin më të mirë të vitit
  • Gazetari: për gazetari të shkruar (për artikullin më të mirë të vitit)
Shpërblimi vjetor për gazetari dhe letërsi REXHAI SURROI 2008

Shpërblimi për romanin më të mirë shqiptar të vitit

Redakto

Në vitin nismëtar 2008, për romanin më të mirë kanë konkurruar 50 autorë.

Shih gjithashtu

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto