Shpëtim Saraçi

Fëmijët: Era Saraçi dhe Drin Saraçi

Shpëtim Saraçi është kompozitor i njohur shqiptar, lindur me 19 prill 1970 në Shkodër dhe aktualisht jeton ne Tiranë.

Është i martuar me këngëtaren Mira Konçi.