Shqipëria : (historia dhe gjuha) ose odiseja e pabesueshme e një populli parahelen

Shqipëria : (historia dhe gjuha) ose odiseja e pabesueshme e një populli parahelen libër me autor Mathieu Aref dhe Ilirjana Angoni (përkth.), Dilaver Baxhaku (red.). Botuar në Tiranë nga "Plejad", në vitin 2007. Faqe 608.