Shqipëria dhe shqiptarët në Europën e Piut II

Shqipëria dhe shqiptarët në Europën e Piut II libër me autor Aurel Plasari dhe Ramazan Vozga (lektor). Botuar në Tiranë nga IDK, në vitin 2014. Faqe 238.