Shqipëria dhe shqiptarët në tablotë e piktorëve francezë të shekullit XIX

Shqipëria dhe shqiptarët në tablotë e piktorëve francezë të shekullit XIX libër me autor Luan Rama. Botuar në Paris : Livres Rama, në vitin 2018. Faqe 138.