Shqipëria e Re : nga diktatura në demokraci në Europë

Shqipëria e Re : nga diktatura në demokraci në Europë libër me autor Fred Abrahams dhe Idlir Hoxha (përkth.), Arlinda Dudaj (Hovi) (red.), Artan Puto (red.). Botuar në Tiranë nga "Fjala", në vitin 2015. Faqe 418.