Shqipëria mes zhvillimeve të sotme ndërkombëtare : analiza dhe përfundime

Shqipëria mes zhvillimeve të sotme ndërkombëtare : analiza dhe përfundime libër me autor Harilla Goga dhe Fatjona Lamaj (red.). Botuar në Tiranë nga "Dituria", në vitin 1999. Faqe 71. ISBN 99927-31-51-6