Shqipëria në kapërcimin e shekujve

Shqipëria në kapërcimin e shekujve libër me autor Marash Hajati dhe Meri Hajati (red.). Botuar në Tiranë nga "Logoreci", në vitin 1999. Faqe 220. ISBN 99927-603-4-6