Shqipëria në procesin e Berlinit : arritjet aktuale dhe sfidat e samitit të Parisit : vjeshtë, 2015

Shqipëria në procesin e Berlinit : arritjet aktuale dhe sfidat e samitit të Parisit : vjeshtë, 2015 libër me autorë kolektivë nga Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim. Botuar në Tiranë nga "A & D", në vitin 2016. Faqe 136.