Shqipëria në vorbullat e historisë

Shqipëria në vorbullat e historisë : studim historiko-politik libër me autor Spiro Rusha dhe Natasha Sotiri (red.). Botuar në Tiranë nga "Afërdita", në vitin 1999. Faqe 203.