Shqipëria ndërmjet Ballkaneve e Apenineve : 1934

Shqipëria ndërmjet Ballkaneve e Apenineve : 1934 libër me autor Gazmend Shpuza dhe Shaban Sinani (red.). Botuar në Tiranë : Extra, në vitin 1999. Faqe 127. ISBN 99927-602-4-9