Shqiptarët dhe francezët në Korçë : 1916-1920

Shqiptarët dhe francezët në Korçë : 1916-1920 libër me autor Muin Çami dhe redaktore Fatjona Lamaj. Botuar në Tiranë nga "Dituria", në vitin 1999. Faqet e librit 224. ISBN 99927-31-37-0